FERRADA DE LES DAMES-NOVA VARIANT.

Degut als aiguats del 10 d'octubre del 2010, algunes de les instal·lacions d'aquesta ferrada, havien quedat en força mal estat, sobre tot els dos primers trams.
Avui hem pogut comprovar que el seu creador en Joaquin Olmo, se ha fet un fart de treballar, segurament amb d'altres companys i han tornat a deixar la via reparada i en bones condicions. Des del blog volia agrair aquesta feina, en nom de totes les persones que gaudeixen d'aquests itineraris.

El primer tram s'ha col·locat l' esglaó que faltava, tot el demés segueix igual.

El segon tram que va ser el que va quedar mes deteriorat, s'ha variat el traçat per tal de sortir del centre de la canal i aixi evitar que torni a passar el mateix. Hi ha un punt on tindrem que creuar la canal, trobarem un esglaó al mig, i tindrem que anar a buscar la continuació del cable de vida en el costat contrari, aquí els kids de ferrades amb les bagues massa curtes no arribaran, alguna baga suplementaria pot anar be per no quedar-nos sense assegurar.

Aquest tram, segueix equipat amb els típics bolos sicats. La dificultat es una mica superior al antic equipament, ja que la paret és més dreta i algunes de les presses estan més separades.



La part de dalt que havia quedat plena de runa, a estat netejada.

En algun punt on la paret esta més lliscada, i trobarem una grapa per ajudar-nos a sortir d'aquest tram.


Una de les cadenes que havia quedat trencada, a estat reparada amb un malló.