SANT FELIU PARC AVENTURA.

 
Un parc aventura, no té gaire a veure amb les entrades que publiquem en el blog, les ferrades són una de les activitats que més si assemblen, però en aquest cas ferrades i parc aventura tenen una relació, i un nom en comú; Albert Gironés Domènech. A la comarca del Baix Empordà  i trobarem diverses ferrades de diferent nivell; així tenim les Gorgues de Salenys (Romanya de la Selva) de dificultat baixa, apte per a tots els públics, la Cala del Moli (Sant Feliu de Guíxols), de dificultat mitjana, i Agulles Rodones (Solius), de dificultat alta, i una de les més llargues del país, totes tres vies ferrades han estat equipades per l’Albert. Si algun dia les realitzem, podrem observar que per fer aquestes obres, han calgut hores, dies, i anys de feina, i segurament molts entrebancs, mal de caps, poc a guanyar i molt a perdre.  A dia d’avui cap d’aquests itineraris és de pagament, tot i així l’Albert segueix mantenint els recorreguts en perfectes condicions.

L’Albert Gironés és una persona activa, per això a més d’equipar ferrades, és un bon guia de barrancs, i a la vegada regenta el Sant Feliu Parc Aventura, on si poden realitzar diferents activitats. En el nostre cas després de realitzar la ferrada de la Cala del Moli, el parc aventura va ser un lloc ideal per completar un gran dia.
Des d’aquest blog, agraïm a l’Albert la seua atenció i tota la feina que realitza, de la qual en gaudim totes les persones que realitzem aquestes vies ferrades. Gràcies
 
 
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
 
 
##########
http://www.youtube.com/watch?v=-GX5zJ8E5cY